La Prosperitat ja té platja de nou

Les grades de la plaça d’Àngel Pestaña llueixen els colors de les banderes gai i transsexual

El juliol és sinònim de Prospebeach, la platja de la Prosperitat que enguany arriba al seu 25è aniversari. Aquest migdia els operaris han acabat de preparar la sorra que ha convertit la plaça d’Àngel Pestaña en un sorral. En paral·lel s’estan fent les instal·lacions per col·locar unes dutxes i uns aspersors per refrescar els participants de les diverses activitats del Prospebeach 2019. El cicle s’inaugura aquest dissabte amb el torneig de vòlei platja en equips de 2×2. I dilluns començaran oficialment els matinals infantils, en què els infants podran jugar a fer castells de sorra i remullar-se en dutxes i piscinetes per combatre la calor. Tot i això, avui i a les tardes ja es veuen nens i nenes que aprofiten la sorra d’aquesta platja temporal per jugar-hi.  A banda d’aquestes activitats, també hi haurà el torneig estella, el campionat de vòlei platja 4×4 del dia 13 de juliol i el de tennis platja del dia 21. Entremig, cinema a la fresca, partits informals de futbol i vòlei platja, i molts castells de sorra.

Com a novetat, l’escenari del Prospebeach, la plaça d’Àngel Pestaña, té més color des de fa uns dies. L’any passat, amb motiu del dia de l’Orgull Gai, el col·lectiu Nou Barris LGTBI va pintar una part de les grades de la plaça amb la bandera de l’arc de Sant Martí. Fa uns dies, també coincidint amb la fita, hi van pintar just a continuació els colors del col·lectiu transsexual.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies