Cap de setmana de ritmes afroamericans amb el festival Say it Loud

El Pati de la Seu del Districte acull l’edició d’estiu d’aquest cicle amb sis concerts gratuïts

Arribem al segon cap de setmana del cicle L’Estiu al Pati, amb el torn de la música i la cultura afroamericana de l’edició estiuenca del Say it Loud. Habitualment aquest festival se celebra durant l’octubre a diversos equipaments públics de la ciutat. Aquest cap de setmana, trobareu al pati de la Seu del Districte sis actuacions plenes de música intergeneracional d’orígens i gèneres ben diversos, sense perdre l’essència del projecte: aposta decidida per l’economia social, transparència en la gestió, vincle amb el territori, accessibilitat de les propostes i condicions laborals dignes, tot entenent la cultura com un fet intrínsec a totes les persones i les comunitats. Tot amb entrada gratuïta.

Avui la festa comença a les 19h amb els Jamaikids. Es tracta d’un espectacle musical per a tota la família on petits i grans agafaran una màquina del temps per viatjar a través de la història jamaicana. Més tard, a les 21h, actuarà La Gozadera, formació que s’ha convertit en la banda de referència de la comunitat amant de la salsa a Barcelona. I ja ben entrada la nit, cap a les 23h, serà el torn d’Alma Afrobeat Feat Marga Mbande, banda formada per nou persones procedents de diferents àmbits musicals i socioculturals que en aquesta ocasió venen acompanyats de la cantant Marga Mbande.

I demà diumenge a les 19h aterra Lali Begood i un espectacle que desborda energia i humor, amb onze temes que transiten pel funky, el kid-hop, el country, el reggae, el folk, el rock, el pop, la cúmbia i la música balcànica. Després, a les 20h,  vindran les set dones que integren el projecte Karamba i les seves cançons plenes de contingut per despertar la consciència de l’espectador i que fusionen el cha-cha, el bogaloo, la timba i la salsa amb el rap i el hip hop. Una hora després, la nit acabarà amb la Hot & Brass Band, la més popular de New Orleans que ens aproparà la seva combinació explosiva de vents i barreja de música tradicional de brass band i second line amb funk, jazz i hip hop.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies