L’escola Mercè Rodoreda i l’Institut Barcelona Congrés obren els patis per vacances

Els dos centres ofereixen les insatal·lacions de dilluns a dimenge de 17.30 a 20.30h

Amb l’arribada de l’estiu els centres escolars es queden buits, mentre molts nens i nenes no tenen espais per jugar a pilota, per exemple. Des d’aquest punt de partida fa anys que equipaments, Ajuntament i Consorci d’Educació van decidir obrir les portes dels patis d’algunes escoles i instituts, perquè el veïnat els pugui aprofitar. Aquesta iniciativa municipal es va ampliar a l’estiu, el moment de l’any en què més temps lliure tenen els infants. D’aquesta manera es vol complir un dels objectius de la iniciativa: optimitzar l’ús públic dels patis escolars, potenciar-ne la vessant educativa i social, i oferir una alternativa de lleure en un context segur i de proximitat, fora de l’horari escolar, durant el cap de setmana o en període de vacances escolars d’estiu, com és el cas. La  iniciativa municipal té també el suport del Consorci d’Educació de Barcelona i d’entitats educatives i socials de la ciutat.

En el cas de Nou Barris, dos centres obren de dilluns a diumenge, entre les 17.30 i les 20.30h, fins al 31 de juliol. Són l’Escola Mercè Rodoreda (al carrer del Vesuvi, 35, a la Prosperitat) i l’Institut Barcelona Congrés (al carrer del Baró d’Esponellà 1-15, a Vilapicina i la Torre Llobeta).

A més d’obrir tota la setmana, tots dos espais allotjaran durant uns dies diverses activitats de dinamització. Són aquestes:

Escola Mercè Rodoreda
Dijous 18 de juliol, de 18 a 19.30 h. Atletisme en família
Diumenge 28 de juliol, de 18 a 19.30 h. Maleta de circ

Institut Barcelona Congrés

Dimarts 23 de juliol, de 18 a 19.30 h. Taller de circ en família

A partir del 13 de setembre, els patis del programa “Patis escolars oberts al barri” tornaran a obrir en l’horari habitual.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies