El Festival de Blues al Pati de la Seu

Amb motiu del desè aniversari de l’escola de Blues de Barcelona hi ha un concert dedicat als mestres 

El millor blues que podreu trobar a Barcelona el teniu aquesta nit d’estiu al Pati de la Seu del Districte. Fet a casa, i de fora. La XVII edició del Festival de Blues de Barcelona torna, com ja ho va fer l’any passat, en el marc del cicle L’Estiu, al Pati! Aquesta nit, l’escenari s’omplirà amb la música dels mestres que fa deu anys fan fundar l’Escola de Blues de Barcelona.  L’escenari acollirà també les actuacions de  Koko Jean and The Tonics, una banda composta per quatre dels músics més aclamats de l’escena barcelonina (Koko-Jean Davis, Anton Jarl, Dani “Patilles” Baraldés i Víctor Puertas) i  The Ramblers, un grup de Rhythm & Blues assentat a Barcelona i integrat per alguns dels membres més destacats de l’escena bluesera de la ciutat.

Organitzat per l’associació Capibola Blues, el Festival de Blues de Barcelona se celebra des del 2003 amb l’objectiu de posar el blues a l’abast de tota mena de públics. Té, també, un marcat caràcter social en desenvolupar una programació de caràcter solidari que inclou concerts a centres de persones grans, hospitals i presons, tot apropant el blues a públics i col·lectius que es troben fora dels circuits musicals habituals.

Al llarg de la història, pels seus escenaris hi han passat artistes de talla internacional com Barrelhouse Chuck, Frank Muschalle, Mitch Woods, Paul Lamb Guitar Crusher, Carl Sonny Leyland i Jan Jaques Milteau, entre molts altres, que han compartit talent amb primeres figures del panorama català i espanyol com Big Mama, Mingo Balaguer, Lluís Coloma, Amadeu Casas, August Tharrats o Dani Nel·lo.

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies