L’Orquestra Simfònica de Sydney, a Nou Barris

El Pati de la Seu acull a la considerada la millor banda simfònica d’Oceania, dirigida per John Lynch

Passat el Festival de Blues, és el torn de la música clàssica al Pati de la Seu del Districte amb el concert de l’Orquestra Simfònica de Sydney. Considerada la millor banda simfònica d’Oceania, i dirigida per John Lynch, s’ha forjat una reputació d’excel·lència en l’escenari musical mundial i és capdavantera dins la nova música australiana

El Conservatori de Música de Sydney és la principal institució musical d’Austràlia i té un paper fonamental en el panorama musical australià, especialment en l’Àsia Pacífic. Situat al centre de Sydney, en el districte de les arts i a pocs minuts de l’Òpera de Sydney, el Conservatori de Sydney ofereix una formació musical completa, impartint els coneixements, les habilitats i l’estètica necessaris per prosperar en el món de la música. Sota la direcció de John Lynch, la SCM Wind Symphony està considerada la millor banda simfònica d’Austràlia.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies