Substitueixen el fals sostre de la marquesina del Mercat de la Guineueta

Uns operaris canvien les plaques, que s’havien malmès

La remodelació del Mercat de la Guineueta l’any 2013 va incorporar un element nou i emblemàtic, una marquesina a l’entrada principal. Sis anys després s’hi estan fent obres de manteniment al fals sostre d’aquesta peça. Les plaques de policarbonat s’havien malmès. En alguns llocs faltaven ja plaques i en altres hi havia perill que caiguessin, amb risc per a la clientela del mercat. Per això aquests dies s’hi està duent a terme unes obres de manteniment que consisteixen en la retirada de totes les plaques originals del fals sostre i la substitució per noves peces, també fetes de policarbonat. Les reparacions tenen un pressupost que ronda els 38.000 euros i no tenen cap afectació en els serveis habituals del mercat.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies