El servei a domicili del mercat de Montserrat arriba als 500 usuaris

Es consolida el projecte nascut al setembre i que aposta per l’economia social dins el territori

De setembre a juliol el servei a domicili del mercat de Montserrat ha consolidat uns 500 usuaris. Bona part són gent gran que viu en barris molt costeruts com les Roquetes i en edificis antics sense ascensor. La Perifèrica 9b va inaugurar al setembre passat aquest servei amb l’ajut del programa pilot B-Mincome, gestionat per Barcelona Activa i amb finançament de la Urban Innovative Actions (UIA). En aquest temps el servei ha domicili ha comptat amb treballadors seleccionats per l’Àrea de Drets Socials. Eren persones a l’atur que han rebut la renda mínima garantida amb l’oportunitat de treballar durant uns mesos i rebre formació. Amb un promig de 50 comandes a la setmana i 35 tones de productes repartits el servei a domicili busca ara finançament de les administracions i privats per tal de continuar en funcionament i ampliar els horaris d’entrega a les tardes.

El servei a domicili de la Perifèrica 9B del Mercat de Montserrat ja compta amb 500 usuaris inscrits. És un servei de molta utilitat per a les persones grans i amb mobilitat reduïda, en un territori amb una orografia complicada i molts blocs d’habitatges sense ascensor. Aquest servei permet que molts clients puguin anar al mercat a comprar i relacionar-se, però sense haver de carregar la compra fins a casa. Els clients disposen de dues opcions. La primera és fer la compra, carregar el carro i deixar-ho al punt de la Perifèrica 9b o deixar els productes a cada parada i el mateix servei s’encarrega de recollir-lo. El repartiment es fa de dimarts a divendres en horari de mercat. Ens aquests deu primers mesos en funcionament el servei s’ha estès també en territori donant servei a domicilis de les Roquetes, Verdum, la Prosperitat, la Trinitat Nova, Ciutat Meridiana i Torre Baró.  “El servei va començar amb certes reticències d’alguns usuaris, i ara ja en són 500 famílies les que ho fan servir – comenta Ricard Álvarez, coordinador del projecte B-Mincome de la Fundació Pare Manel – Vam començar amb tres barris i ara ja arribem fins a la Zona Nord.”

El servei a domicili ha aconseguit consolidar-se gràcies al suport del finançament del projecte B-Mincome. Això els hi va permetre iniciar el servei totalment gratuït per als usuaris. Fa tot just un mes que van deixar de rebre els ajuts, per això ara busquen noves fórmules i finançament, ja sigui públic o privat, per tal de continuar oferint el servei. “Estem provant noves fórmules que ens permetin continuar perquè només amb les quotes dels usuaris no el podrem mantenir – explica Álvarez – Una de les opcions passa també per arribar a més usuaris joves ampliant el servei de lliurament de comandes a les tardes. I que ells mateixos puguin fer la compra al mercat via whatsapp, com ja fan alguns, o bé introduir la compra on-line.”

Per als paradistes del mercat de Montserrat, el servei a domicili ha donat una bona empenta a les compres. “És un servei que hem consolidat entre nosaltres i la gent de la Perifèrica 9b- comenta Isaac Rodríguez, un dels paradistes – Ara tenim molts client que fan servir el servei a domicili. És un valor afegit que té el mercat i no el volem perdre. I sobretot ara, que d’aquí un parell d’anys o tres tindrem el mercat nou.” Per als paradistes l’ampliació d’horaris del repartiment a les tardes i els dissabtes seria la millor opció.

De moment, el servei a domicili de la Perifèrica 9b agafa unes merescudes vacances a partir d’avui fins al setembre. A la tornada esperen reprendre el servei amb els nous finançaments.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies