El circ tanca la tercera edició de L’Estiu al Pati

 El cicle s’acomiada amb tres espectacles aquest cap de setmana 

El circ és el protagonista del darrer cap de setmana del cicle ‘L’Estiu, al Pati!’.  Coop de Circ ofereix tres actuacions que clouen el cicle d’espectacles gratuïts de Nou Barris al Pati de la Seu.

El primer d’ells és ‘Cabaret’, avui dissabte a les 19h, un show que combina malabars, clown, equilibris acrobàtics, manipulació d’objectes i aeris.

I demà diumenge dues actuacions més. En primer lloc ‘In Itinere’, a càrrec de la companyia Teatro d’Argenio, un espectacle en què el públic es desplaça amb l’artista en un quadricicle de pedals i fa un viatge acústic (amb auriculars) de set minuts. Una migració amb el cos i la imaginació, la celebració del viatge i dels somnis en una història que no és el que sembla. Un espectacle dedicat a les persones que per viatjar somien i a les que, per somiar, estan obligades a viatjar.

I el cicle finalitzarà amb ‘Circant’, a càrrec de la companyia Cuncurulla, on un triangle de personatges es necessita, es rebutja, s’ajuda des de la força i la lleugeresa i s’uneix mitjançant el so i la música. Equilibris, música i poesia visual.

Tots els espectacles es troben sota el paraigües de Coop de Circ, una cooperativa d’artistes de circ de treball associat i amb fort caràcter assembleari creada el 2009, i que està formada per més d’una vintena d’artistes i unes setze companyies que treballen de manera independent o conjunta.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies