Darrer dia de Festa Major a Vallbona

La Zona Nord tanca avui les celebracions dels seus barris 

Vallbona tanca avui la seva Festa Major.  Les diverses entitats organitzadores han preparat per avui diumenge un ampli ventall d’activitats. Al matí trobareu al camp del Ràcing Vallbona el torneig infantil de futbol 7, i poc després hi haurà la festa de l’escuma a la plaça Primer de Maig. Un dinar de Festa Major i un berenar saludable serviran  per agafar forces a la plaça Primer de Maig i encarar les activitats de tarda vespre. Hi haurà un taller familiar i les sessions de Djs clouran la festa major.

 

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies