El noubarrienc Sandor Martín lluita per l’Europeu de boxa

El boxejador del KO Verdun s’enfrontarà a Andrea Scarpa

Nou Barris podria tenir avui un campió europeu en boxa. Aquesta nit Sandor Martín, boxejador del KO Verdun, s’enfrontarà pel títol amb Andrea Scarpa, el número 1 d’Itàlia en pes superlleuger. En un principi havia de ser un fet històric per una segona raó, el campionat s’anava a disputar al camp de futbol de la Muntanyesa, amb qui el KO ha establert un acord de col·laboració per associar-se i instal·lar el gimnàs de boxa dins el recinte. Aquest anava a ser el primer gran esdeveniment que celebraven plegats. Però aquesta mateixa setmana, a pocs dies del combat, els organitzadors van anunciar un canvi d’escenari i finalment el campionat es decidirà al poliesportiu Francisco Calvo, situat al carrer de Bonaventura Gispert, 37-47, al districte de Sant Andreu. Tot i el canvi, les entrades i la ubicació que determinen continuen sent vàlides en el nou recinte. Es preveu que assisteixin unes 3.000 persones. De fet, les entrades s’han venut a un gran ritme, segons els organitzadors. Les portes obriran a les 18h. Una hora després, a les 19h començaran els combats preliminars i a les 23h serà la gran hora de Sandor i el campionat d’Europa.

El noubarrienc afronta el combat amb serenor i sentiment. Sandor Martín, amb només 25 anys, és el número 1 d’Espanya en la seva categoria i el número 7 del món en el rànquing WBA (World Boxing Association). El boxejador del KO Verdun ja els títols de campió d’Espanya més jove de la història, el cinturó de la Unió Europea i els títols WBO i WBC Youth. Té un rècord de 34 victòries, 12 per KO, i dues derrotes, l’última de les quals va ser en l’Europeu que va disputar a Suècia contra Anthony Yigit. Tots aquests mèrits el van fer mereixedor del Premi Nou Barris de 2015. El barceloní té clar que arriba a aquest Europeu en el millor moment i que aconseguirà la victòria.

Per la seva banda, Andrea Scarpa, nascut a Torí, té un rècord de 24 victòries, 11 de les quals per KO, en 29 combats disputats. És cinc vegades campió d’Itàlia, a part de campió Inter-Continentat IBF i campió Silver WBC. També ha lluitat en grans escenaris com el Wembley Arena o el teatre Obi Hall de Florència.

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies