Obres a l’Skatepark de la via Favència

A petició dels patinadors es substitueix un dels bols per un de més patinable

L’empresa que va construir l’Skatepark de la via Favència està substituint aquests dies un dels tres bols que tenen les pistes. Es tracta del bol més gran i de major dificultat d’aquestes pistes. Segons els mateixos usuaris, el bol era “massa radical”. Els patinadors van demanar que es substituís per un bol més patinable. De fet ells mateixos van dissenyar una nova piscina que s’està construint ara amb formigó i porexpan.

La pista, amb una superfície que supera els 2.000m2 i situada al límit entre els barris de Canyelles i la Guineueta, és un dels 4 skateparks principals de Barcelona amb  tres bols, un per a cada nivell. Un d’aquests bols era la reproducció del mític ‘hell curving’, aquest és precisament el que s’està remodelant.  L’Skatepark de via Favència té també una serp o ‘snake-run’ al  costat dels bols per fer transicions fins a una petita zona urbana amb una piràmide, baranes i calaixos de diferents formes. Aquests dos espais no s’han tancat als patinadors i ciclistes durant les obres.

Les pistes esportives de la via Favència es van construir l’any 92, coincidint amb la cobertura de la ronda de Dalt al seu pas per Canyelles, la Guineueta i Verdum. El col·lectiu d’skaters i el Kasal de Joves de les Roquetes es van responsabilitzar durant anys del manteniment i van procurar fer millores a l’espai amb la construcció de diferents mòduls. Precisament van ser multats per l’Ajuntament en més d’una ocasió per fer reformes a les pistes sense autorització. Aquesta situació va canviar l’any 2015 quan l’Ajuntament, a través de l’Institut Barcelona Esports, va invertir un total de 352.060 euros en la remodelació de l’espai. Quatre anys més tard, la mateixa empresa que va fer les obres s’encarrega ara de substituir una part dels elements a petició dels usuaris.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies