Cursos gratuïts de carnisseria i peixateria per al veïnat de la Trinitat Nova

Les formacions finançades pel Pla de Barris es faran a Mercabarna  

Per tercer any consecutiu, el Pla de Barris de la Trinitat Nova ofereix als veïns i veïnes del barri una nova oportunitat formativa. Els inscrits podran obtenir una titulació acreditativa de la capacitació professional en dues ocupacions amb una interessant demanda laboral: un curs de dependent o dependenta de carnisseria i xarcuteria i un altre curs de dependent o dependenta de peixateria. Els cursos són totalment gratuïts, i inclouen el preu del desplaçament en transport públic fins a Mercabarna.

Si us interessa ser professionals en la venda de carn i xarcuteria el curs s’impartirà del 16 de setembre al 3 de desembre, els dilluns, dimarts i dijous, de 16 a 20h. Són 185 hores que es faran majoritariament a Mercabarna (136 presencials i 49 online) on s’aprendran a desenvolupar els processos bàsics de manipulació de productes carnis i formatges, utilitzant les tècniques més apropiades pel que fa a la recepció, condicionament i conservació dels productes fins a la seva venda. També s’ensenyarà a col·laborar en les tasques relatives a la recepció, classificació de matèries primeres, processos d’elaboració, envasat i emmagatzematge de productes carnis. Les inscripcions estan obertes fins al dilluns 9 de setembre

Si, en canvi, voleu formar-vos en el món de la peixateria, el vostre curs és el de 120 hores (87 presencials i 33 online) que es farà també a Mercabarna, del 30 de setembre al 9 de desembre, els dilluns, dimecres i dijous, de 16 a 19h. S’ensenyarà a desenvolupar els processos bàsics de filetejat i tall de peix i marisc, utilitzant les tècniques més apropiades, així com a col·laborar en les tasques relatives a la recepció, classificació de matèries primeres, processos d’elaboració, venda, envasat i emmagatzematge de productes de la pesca. Per apuntar-vos-hi teniu temps fins al dilluns 23 de setembre.

Per fer les inscripcions o obtenir més informació, només s’ha d’escriure un correu electrònic a pladebarris@bcn.cat o trucar al telèfon 932 346 119 (horari d’atenció: de dilluns a divendres, de 9 a 14h).

 

 

 

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies