Taller de màscares de diables i dracs a l’Ateneu de Fabricació

Darrera sessió per a que els infants coneguin el món del foc i les seves llegendes

Avui nens i nenes de 5 a 12 anys tenen la darrera de les quatre sessions que ha organitzat l’Ateneu de Fabricació de Ciutat Meridiana per conèixer el món del foc i les seves llegendes. Amb la tecnologia digital els més petits han dissenyant una màscara de bèstia o diable que podran materialitzar amb les impressores i talladores làser que hi ha a l’equipament. Els infants que participen d’anar acompanyats d’un adult. El taller és gratuït però cal inscripció prèvia.

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies