La música torna al Castell de Torre Baró

L’associació Capibola Blues organitza un nou concert aquest vespre

El Castell de Torre Baró torna a allotjar un nou concert del cicle ‘Blues al Castell’.  La cita serà aquest vespre de 19 a 21h.  L’activitat és una iniciativa de l’Associació Capibola Blues, entitat que va néixer el 2003 amb la intenció d’apropar aquest estil musical a un ampli espectre de públic. Al llarg d’aquests anys la seva implicació amb el teixit associatiu de la ciutat l’ha permès portar a terme un projecte de forta voluntat aglutinadora, que uneix en el seu si l’afany divulgatiu, el formatiu, el lúdic i el solidari.

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies