L’observador del transport públic de Ciutat Meridiana

Miquel Martínez controla i analitza des de fa un any el funcionament dels busos a través de Twitter

Miquel Martínez tot just té l’edat per treure’s el carnet de conduir, però o potser precisament per això, és un expert en mobilitat a la Zona Nord de Nou Barris, especialment a Ciutat Meridiana. Fa un any va pujar en un bus de la línia 76 una mica desgavellat, i va decidir obrir un compte de Twitter (@transports_2702) per denunciar incidències i proposar canvis, amb l’esperança de millorar el transport públic del barri. “Era un bus molt vell. Tenia els cables penjant, seients tencats. Em vaig indignar molt- explica el Miquel- Vaig començar a investigar i vaig veure que els busos de la línia 76 són dels més vells de TMB i els assignen a una línia que és de les línies amb més pendents. El risc d’avaria és molt alt. Aquest estiu hem tingut dies d’avaries de 5 autobusos de 6 a la línia. No tenen aires condicionats perquè els conductors els han d’apagar als pendents perquè sinó el bus no tiren a les pujades.”

Gràcies a internet i les xarxes socials, aquest aficionat i usuari del transport públic s’ha fet un expert en models d’autobusos. “El meu preferit és el bus híbrid Mercedes Citaro 2.” I a força d’observar i apuntar, també ho és en el funcionament del transport públic a Ciutat Meridiana. “Vaig començar a comparar els busos del barri amb els de la resta de la ciutat. I trobes que la 76 i la 62 tenen freqüències molt baixes. Cada 45 minuts al cap de setmana i en laborable 28. És una mica vergonyós perquè són els que pugen a la part alta de Ciutat Meridiana.” Però no tot és negatiu. Està encantat amb el D50. “Abans el 51 passava cada 35 minuts. El D50 el tenim cada 7, que s’agraeix. De fet crec que hauria de pujar a la part alta.”

De moment les seves crítiques i observacions l’han fet conèixer altres aficionats del transport públic a través de les xarxes socials. “Pel que fa a les crítiques, de moment només em contesten des de TMB que prenen nota- assegura Miquel- també rebo mostres de suport i gent que em diu que no hi ha per tant. A qui convido a venir al barri i experimentar el nostre transport públic.”

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies