L’Ateneu la Bòbila mostra les activitats al carrer

Les entitats inicien el primer curs fora de l’equipament, que es troba en obres

Les diverses entitats que conformen l’Ateneu la Bòbila encaren un nou curs molt especial, ja que serà el primer dels dos anys que es preveu que passin fora de l’equipament. La Bòbila, juntament amb la plaça de Sóller, es troba en un procés de remodelació que es calcula que acabi el 2021. Mentrestant els tallers i les activitats de les entitats s’han distribuït en altres espais del barri, com ara la seu de l’AV Porta, el Casal de Gent Gran Casa Nostra, Les Basses o el centre cívic Can Verdaguer.

Per aquesta raó, volen donar a conéixer tota l’oferta que tenen i la seva  ubicació amb una jornada en què portaran part de l’activitat habitual de l’Ateneu la Bòbila al carrer. Serà a l’espai de l’hort urbà ‘Porta’m a l’hort’ (situat a la confluència dels carrers de Palma de Mallorca amb Piferrer). Des de les 17h fins a les 20h trobareu una mostra d’entitats, activitats infantils, una trobada de llana i diversos tallers perquè pugueu fer-ne un tastet. Tot plegat amb un servei de barra i berenar a preus populars. L’objectiu és  visibilitzar el projecte i fer difusió de les entitats i les activitats que en formen part.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies