Nova sala d’estudi permanent a la Biblioteca Nou Barris

L’espai obrirà de dilluns a dijous de 21 a 0h, durant tot l’any

La Biblioteca Nou Barris estrena el curs amb una important novetat, adreçada als estudiants i persones que han de preparar algun examen o prova en general. I és que a partir d’avui, l’equipament disposa d’una sala d’estudi permanent. Es tracta de la primera d’aquestes característiques a Nou Barris, i la novena a tota la ciutat de Barcelona.

La sala d’estudi té un horari de 21 a 0h de dilluns a dijous, durant tot l’any (amb la possible excepció de les vacances d’estiu). Aquesta sala ja s’havia obert els últims cursos com a sala d’estudi puntual durant la temporada d’exàmens (maig-juny), juntament amb tres més a tot el districte, però ara reforça el seu servei per tal que la ciutadania hi pugui trobar, qualsevol època de l’any, un espai tranquil, silenciós i accessible durant la nit.

Les sales d’estudi permanents són espais de concentració on poder estudiar i treballar, sense accés als llibres de la biblioteca, però sí al wi-fi. A més, ofereixen la possibilitat de crear-hi grups autogestionats de conversa o intercanvi, per tal de poder-hi practicar un idioma o fer-hi intercanvi català / castellà amb una llengua estrangera, en horari de 21.30 a 23h i de forma gratuïta.

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies