Cinquena edició de l’Ucrania Fest a Nou Barris

La plaça del Virrei Amat acull la cultura i tradicions ucraïneses 

Amb la d’aquest any són ja cinc les edicions de l’Ucrania Fest, la festa a partir de la qual la comunitat ucraïnesa celebra la independència del seu país, assolida el 24 d’agost de 1991 i que és, també, una oportunitat per posar en valor la seva cultura i tradicions i, de pas, donar-les a conèixer al conjunt del districte. De fet, el nom de l’esdeveniment és prou eloqüent: Festival Internacional de Cultura Ucraïnesa.

Així, com ve sent habitual, hi podreu trobar desfilada-flashmob, música, balls i cançons nacionals, desfilada de moda ucraïnesa, mercat de plats i dolços, un altre d’artesania i classes d’artesania i pintura, animació per a la mainada, loteria i, també, un concurs de la millor roba bordada.

La festa se celebrarà a la plaça del Virrei Amat de 12 a 20h.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies