Aturada la construcció de la pista poliesportiva al Campillo de la Virgen

Les obres estan aturades i és possible que calgui fer una nova licitació

Abans de les vacances d’estiu els veïns de Torre Baró van veure com una de les demandes històriques de Torre Baró es començava a materialitzar a l’espai del Campillo de la Virgen. L’Ajuntament va iniciar les obres de construcció d’una pista poliesportiva amb una coberta metàl·lica i lleugera.  L’eufòria dels veïns, però, va decaure fa uns dies quan van començar a veure que no hi ha moviments dins l’obra ja començada. Alguns veïns, preocupats, han fet servir les xarxes socials per preguntar l’Ajuntament si l’aturada correspon a un descans estiuenc o si per contra hi ha algun problema. L’Ajuntament no ha trigat en donar resposta via twitter i s’ha disculpat al·legant que les obres es troben efectivament aturades ‘per causes alienes al Districte i relacionades amb l’empresa adjudicatària’. Segons informa el tuit oficial del Districte de Nou Barris, és molt probable que calgui iniciar de nou el procés de licitació de les obres.  Aquest fet retardarà un mesos la construcció de la pista esportiva, que segons les previsions donades abans de l’estiu hauria d’haver estat acabada a l’octubre.

Aquestes obres també han d’adequar la rampa que connectarà la pista amb les pistes de petanca i els jocs infantils, fent l’espai molt més accessible. A més, també s’haurien de construir unes grades, que servirien d’escala per salvar els desnivells de la zona, i s’haurien de millorar els recorreguts. Tot plegat, però, sembla que haurà d’esperar uns mesos fins que es resolgui el problema.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies