Ja es perfila la balena del Parc Central

Està previst que el recinte estreni els nous jocs infantils singulars les properes setmanes

Al Parc Central de Nou Barris ja es pot entreveure com quedarà la gran balena. Una estructura gegant que oferirà als infants tobogans, cordes d’escalada, llits elàstics i gronxadors amb jocs per a diverses edats. Les obres van començar el passat juliol i si tot va bé, està previst que les tasques acabin durant les properes setmanes. En aquest temps, s’ha aixecat l’estructura metàl·lica de la balena i els seus jocs, s’han instal·lat altres elements, com ara un llit elàstic, i s’ha desplaçat uns metres l’antiga tirolina que hi havia en aquest indret. Ara els operaris treballen per enllestir els acabats i alguns elements dels jocs infantils.

La balena va ser el joc singular triat per l’Ajuntament per al districte de Nou Barris, en el seu objectiu de fer la ciutat més ‘jugable’. El pressupost ronda el milió d’euros i és la primera actuació que es fa al Parc Central després d’un procés participatiu en què hi van participar 84 infants de l’escola Àgora, Calderón de la Barca i de l’Esplai la Guineueta. De fet, la balena recull molts dels requisits expressats pels nens i nenes: exploració, escalada, llits elàstics i tobogans. La idea és que sigui una prova pilot que serveixi de guia de cara a futures reordenacions del Parc Central de Nou Barris.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies