Nou Barris es consolida com a escenari de la Mercè

Enguany hi ha cinc actuacions amb la incorporació d’un dia més de programació

Per tercer any consecutiu, Nou Barris acull part de la programació de la Mercè, i es consolida com un escenari més a tenir en compte en l’oferta lúdica i cultural de la Festa Major de la ciutat. A l’edició d’enguany se suma un nou acte al districte, amb un total de cinc concerts. Tots els concerts tindran lloc a la plaça Major de Nou Barris i l’entrada és gratuïta.

Avui dissabte, a les 21h, i dins el programa “Música Mercè” tindrà lloc el concert “Orquestra i Cor del Gran Teatre del Liceu: Una nit americana”. ‘An American in Paris’, ‘Singing in the Rain’, ‘Moon River’… Els temes de pel·lícules i de musicals nord-americans formen un programa divers amb obres de Bernstein, Gershwin, Rodgers, Mancini i Porter, entre altres, que dirigirà el mestre Josep Pons. Serà un concert farcit de temes populars, a càrrec de l’Orquestra i el Cor del Liceu per celebrar la festa major de la ciutat. Amb Conxita Garcia dirigint els solistes del Cor.

Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu: Inés Moraleda – mezzosoprano; Enric Martínez-Castignani – barítono.

Cor del Gran Teatre del Liceu: Conxita Garcia, directora del Cor; Josep Pons, director.

 

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies