‘Música Mercè’ amb un os mandrós s’escapa del Zoo de Nova York

El darrer espectacle de les festes de la Mercè a Nou Barris avui a les 19h

Els concerts i actuacions de La Mercè arriben al final però avui encara tenim una cita a la plaça Major de Nou Barris.  A les 19h podreu gaudir gratuïtament del “Carnaval dels Animals”, de Camille Saint-Saëns (1835-1921) a càrrec de Brodas Bros, companyia de dansa urbana, i l’Orquestra Simfònica del Vallès. El que podreu veure és l’història d’un os mandrós que s’escapa del Zoo de Nova York i entra en contacte amb els animals salvatges del bosc. Ell porta el seu ritme (hip-hop i slow motion dance) i s’ha d’integrar en un nou entorn (música clàssica). Tot això s’explica a través d´una narradora, un beatboxer, una orquestra simfònica, uns ballarins de hip-hop i… molt d’humor. És una faula contemporània sobre la llibertat, l’acceptació de la diferència i l’amistat, que lliga dansa i música. Amb guió d’Iván Morales, direcció de Lluc Fruitós i direcció musical de Marta Cardona.

“Carnaval dels Animals”, de Camille Saint-Saëns (1835-1921); Brodas Bros, companyia de dansa urbana; Orquestra Simfònica del Vallès; Iván Morales, guió; Lluc Fruitós, director artístic; Marta Cardona, concertino i directora musical; Carla Tovías, narradora.

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies