Concert de les orquestres Infantil i Simfònica de VOZES per la Mercè

La iniciativa d’integració social ha estat enguany guanyadora d’un dels Premis Altaveu 

VOZES porta a la Mercè les orquestres Infantil i Simfònica de VOZES, un projecte destinat a fer possible que tothom qui ho vulgui pugui aprendre música. Escoltareu l’Orquestra Corelli de VOZES (dirigida per Ismael González) interpretar des de la Marxa de Haendel i la Marxa de Preleu fins a la Gavota de Corelli i l’Al·leluia de Haendel. Després, l’Orquestra Simfònica VOZES (dirigida per Pablo González i Régulo Sarmiento) interpretarà des de composicions de Txaikovski i Offenbach a uns tributs a Duke Ellington i John Williams, entre altres.

Els concerts començaran a les 19h a la plaça Major de Nou Barris. I, com la resta d’actuacions de la Mercè  programades aquests dies al districte, l’entrada és gratuïta.

El passat 5 de setembre, representants del col·lectiu VOZES recollien un merescut reconeixement a la gala dels 31ens Premis Altaveu, tradicional avantsala dels concerts del Festival Altaveu, que des del 1989 se celebra a Sant Boi de Llobregat. El seu jurat està format per músics, periodistes i professionals del món de la música, així com l’organització del Festival. El palmarès d’enguany inclou també la cantaora catalana de projecció internacional Rosalía, a més d’altres noms com la pianista Clara Peya, el grup Hidrogenesse, el trompetista Raynald Colom, el Festival Esperanzah! i el promotor musical Gay Mercader.

Nascut l’any 2004, VOZES és el projecte estrella de l’Associació Músics per la Pau i la Integració, amb seu a Nou Barris i guardonada l’any 2017 amb la Medalla d’Honor de Barcelona, en reconeixement de la seva innegable tasca de foment de la integració social a través de l’ensenyament musical. Actualment ofereix formació a més de 500 infants i joves a partir dels quatre anys i sense límit d’edat que no podrien, a priori, accedir a cap tipus d’activitat ni de formació artística.

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies