La Titellada de les Roquetes pren el relleu a La Mercè

El festival de titelles arriba a la 14ena edició amb cinc espectacles i un munt d’activitats

Avui hi ha un bon motiu per sortir corrent de l’escola. Aquesta tarda, a partir de les 17.30h, s’inaugura una nova edició de La Titellada, la Mostra de Titelles de les Roquetes. Ja són 14 anys en els quals l’Associació Titellaire de les Roquetes ha portat el bo i millor de les companyies d’aquest món, al mateix temps que han trbeallat per apropar-ne la màgia a escoles, equipaments i comerços. “Fem ús de places públiques i equipaments durant uns dies per oferir espectacles familiars, cercaviles, exposicions, activitats amb les escoles i homenatges a companyies de titellaires, entre altres. En definitiva, apropem l’art dels titelles al barri.”, expliquen al seu web. En cas de pluja, els organitzadors insten els interessats a visitar el seu web i informar-se sobre els posibles canvis.

Des de fa uns dies podeu veure una mostra dels diversos tipus de titelles per comerços del barri, així com a la biblioteca. Avui, podreu començar a gaudir dels espectacles. A les 17.30h està previst que comenci la ja tradicional cercavila a càrrec de la cia +Tumàcat. La desfilada sortirà enmig de música i confeti des de la plaça dels Titellaires i guiarà els petits i grans del barri fins a la nova Plaça Trobada, l’espai situat a la confluència entre el carrer dels Nou Barris i el carrer de Portlligat. Allà començarà a les 18h l’espectacle ‘L’egoisme gegant’ de la cia Pengim Penjam, el primer dels espectacles programats, que podeu consultar al web oficial.  Com sempre, trobareu diversos escenaris i una jornada solidària. El cicle acaba diumenge  a l’Ateneu Popular Nou Barris amb “La Petita Capmany”, de la companyia Tanaka Teatre, després de setmanes d’èxit i de tancar actuacions per al proper desembre al teatre Romea. Es tracta d’una deliciosa història que recrea Maria Aurèlia Capmany quan era petita. Tot aprofitant els 100 anys del seu naixement, l’obra rendeix un merescut homenatge a una dona compromesa en la lluita contra la igualtat de gènere, i en l’educació en valors de l’escola republicana i la grandesa de la cultura popular del carrer. Danses populars, gegants, capgrossos, rondalles i, és clar, titelles, se citen en una posada en escena que convertirà el nostre patrimoni en un gran espectacle.

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies