Verdum reprèn les festes majors de barri després de l’estiu

Esport, gastronomia, música, activitats infantils i un comiat de foc són algunes de les propostes 

Les festes majors de barri han tornat després de l’aturada estiuenca, i ho han fet a Verdum.  Dimecres les veïnes del barri van encertar les celebracions de la festa major amb una passejada i la descoberta de la placa en record de l’antic safareig del barri. Arribant al cap de setmana, la programació s’intensifica amb un ampli ventall d’activitats pensades per a tots els públics. Així, entre d’altres, hi trobareu esport, amb la caminada i el torneig de futbol i bàsquet, gastronomia, música, balls, activitats infantils i, finalment, un comiat amb el foc com a protagonista amb el correfoc i l’espectacle pirotècnic. Consulteu la programació de la festa major de Verdum per participar i gaudir de les activitats.

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies