Subvencions per a pràctiques esportives fora de l’horari escolar

Horari especial de l’OAC durant el període de presentació de sol·licituds, fins a l’11 d’octubre

L’Ajuntament obre una nova partida de subvencions per finançar les activitats esportives que infants i joves duguin a terme fora de l’horari escolar. Es tracta d’ajuts públics a infants i adolescents amb una edat compresa entre els 6 i els 17 anys inclosos (excepte en el cas dels adolescents amb discapacitat intel·lectual que s’amplia fins als 19 anys), que practiquin esport fora de l’horari escolar en entitats organitzadores homologades per l’Institut Barcelona Esports.

La finalitat d’aquestes subvencions és afavorir la pràctica de l’activitat esportiva dels infants i adolescents integrants d’unitats familiars amb rendes baixes, per tal de garantir que cap menor pugui resultar exclòs de la pràctica esportiva per raons econòmiques.

La subvenció s’adreça a les unitats familiars que tinguin uns ingressos iguals o inferiors a 9.000 euros per a cada membre de la unitat familiar. A la seu electrònica de l’Ajuntament us expliquen com fer el càlcul. La sol·licitud la pot presentar el pare, mare o tutor legal de l’infant o jove. En la mateixa pàgina web hi trobareu els requisits a l’apartat “Interessats”, i les passes per demanar la subvenció a “Tramitació”.

Donat que el tràmit es pot fer presencialment, la OAC de Nou Barris situada a la plaça Major de Nou Barris 1, farà horari especial de 8.30 a 19.30h, de dilluns a divendres, sempre amb cita prèvia, que podeu demanar per Internet o trucant al 010. A les tardes, l’únic tràmit que s’atendrà és el d’aquesta subvenció. També podeu fer el tràmit per Internet. En qualsevol cas, recordeu que abans de començar el tràmit, tant si opteu per la via telemàtica com la presencial, cal anar a l’entitat esportiva escollida per fer-hi la inscripció de l’infant. En aquell moment es fa la reserva de plaça i es rep un imprès per sol·licitar l’ajut, degudament segellat per l’entitat, que s’ha d’entregar a l’Ajuntament i que alhora serveix com a comprovant de preinscripció.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies