L’església de Sant Rafael estrenarà façana abans de finals d’any

Els operaris iniciaran en breu el revestiment de les parets i el tancament de finestres i portes     

Les obres de consolidació de la façana de l’antiga església de l’Institut  Mental de la Santa Creu encaren ja la recta final. Han desaparegut les esquerdes de les parets exteriors i el campanar. En breu, els operaris començaran amb el revestiment de la façana. També s’encarregaran del tancament de les finestres i portes de l’església, en espera que en una segona fase d’obres (a càrrec de l’Arquebisbat) es recuperin els vitralls que es van extreure abans de les obres de consolidació.

L’Ajuntament va iniciar a principis d’any el procés per recuperar la darrera peça de l’antic Institut Mental de la Santa Creu que quedava pendent de rehabilitar. L’església va estar 33 anys en abandonament, mentre es buscaven solucions per poder rehabilitar-la. En els darrers anys, l’església restava encerclada de tanques i coberta amb lones de protecció sota el perill de possibles despreniments. Finalment, es va arribar a un acord i l’Ajuntament s’ha fet càrrec d’aquesta primera fase d’obres, per consolidar l’estructura de l’edifici de propietat municipal, amb un pressupost d’1,9 milions d’euros. Un cop rehabilitades les façanes i els murs, cap a finals d’any, l’Arquebisbat condicionarà l’interior de l’edifici per convertir-lo en la nova seu de la parròquia de Sant Rafael.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies