Les Roquetes reclama un equipament comunitari al carrer de la Cantera

Demana a l’Ajuntament que adquireixi el solar proper al local de l’associació de veïns

Les entitats de les Roquetes afirmen que tots els equipaments del barri no donen l’abast per al gruix d’activitats i usuaris que hi participen. Ja fa temps que el casal de barri Ton i Guida demana ampliar les instal·lacions amb l’espai que actualment ocupa el Kasal de Joves de les Roquetes. Uns joves que, per la seva banda, treballen per aconseguir un equipament nou, més gran i millor aïllat per evitar denúncies per sorolls. El local de l’AV de Roquetes i el del Casal Infantil també estan plens de projectes, serveis i entitats. Per tot això, des de l’entitat veïnal es reclama a l’Ajuntament que es faci amb un dels darrers solars lliures del barri i s’hi construeixi un nou equipament, un espai de vida comunitària.

Idees i projectes que necessiten espais

Les Roquetes es caracteritza per la seva intensa vida participativa. Treballen en xarxa i no deixen de crear projectes però totes aquestes idees i iniciatives han topat amb un obstacle: la manca d’espai. “Clar que tenim equipaments al barri, dir el contrari seria mentir, però tots els espais que tenim s’han quedat petits i ja no poden acollir més gent. – afirma Amparo Iturriaga, presidenta de l’AV de les  Roquetes- Ara mateix tenim un projecte molt potent de cuina amb dones que s’ha de fer al casal infantil, perquè no tenim cuina en cap altre dels equipaments existents.” Des de l’AV de les Roquetes s’afirma que hi ha moltes idees i projectes esperant un espai en condicions. Un equipament que es dissenyaria amb la participació de les entitats i veïns de les Roquetes. “Volem que sigui un espai de vida comunitària. – afegeix Iturriaga-  Entre tots podem construir un espai molt xulo. Ja el tenim planejat, l’hem treballat, però volem que també sigui compartit amb la gent, i entre tots decidir quina classe d’espai tenim.”

Un solar buit al costat l’AV de les Roquetes

Al barri de les Roquetes queden ja pocs solars lliures per poder edificar. Però  l’associació de veïns té fitxat un terreny pendent de construir des de fa anys. “Ja fa més de 15 anys que tenim al costat del nostre local un solar buit – comenta Iturriaga – És un solar privat edificable de grans dimensions. L’Ajuntament el podria adquirir per construir un equipament per al barri en condicions.” Precisament aquesta serà una de les propostes que l’AV de les Roquetes traslladarà a la regidora de Nou Barris durant la primera trobada, prevista per a aquesta setmana.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies