Festa Major a Canyelles

Cercavila, activitats infantils i concerts tributs a tres bandes històriques del heavy són algunes de les propostes

Canyelles, juntament amb Vilapicina i la Torre Llobeta, tanca les festes majors de barri del 2019.  Del 5 al 13 d’octubre a Canyelles hi trobareu un ampli ventall de propostes aptes per a tots els públics i edats: cercavila, esports, balls, activitats infantils, teatre, gimcanes, festa holi o concert tributs a tres bandes històriques del heavy metal.

El matí de diumenge començarà amb la mostra d’entitats del barri, al parc de Josep Maria Serra i Martí, amb activitats i stands. A destacar també avui la Festa d’Aigües amb un munt de jocs per a infants de 3 a 12 anys. A més, al migdia la xaranga Xino Xano amenitzarà la tradicional Ruta del Quinto per diversos bars i locals del barri.

Podeu consultat el programa de la Festa Major de Canyelles per a més detall.

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies