San Froilán arriba al quart de segle

Els embaixadors de la cultura i productes gallecs a Catalunya estan de doble celebració

San Froilán és la festa gallega per antonomàsia al nostre districte, i tot un referent per a la ciutat. Cada any ens du espectacles, ambient i gastronomia a la plaça Major de Nou Barris.

Enguany la festa arriba a la vint-i-cinquena edició al districte. Una trobada que va néixer l’any 95, quan el Deportivo de la Coruña va guanyar la primera Copa del Rei. Tres entusiastes gallecs i del Deportivo van acordar una festa que ha acabat concvertint-se en un aparador de la cultura i els productes gallecs. I fa set anys l’Associació d’Hosteleria de la Província de Lugo va nomenar als Amics de Sant Froilán embaixadors dels productes gallecs a Catalunya.

San Froilán, patró de Lugo, és la festivitat dels gallecs i gallegues de Barcelona i rodalies. Des dels seus inicis l’any 1995, la festa ha comptat amb una gran assistència per part de la comunitat gallega i de molts barcelonins i barcelonines, convertint-se en un punt de trobada i en un espai que afavoreix el mutu coneixement entre el poble gallec i el català.

Podeu consultar la programació de les Festes de San Froilán que finalitzen demà diumenge a la nit.

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies