Festa Major a Vilapicina i la Torre Llobeta

A les activitats s’hi suma una gimcana que promou la salut pel barri

Fins al 13 d’octubre, al barri de Vilapicina i la Torre Llobeta hi ha programades activitats tan diverses com les passejades, les tardes de joc infantils, la bicicletada o els balls. Sense oblidar, és clar, la paella popular, el concert amb les cançons entranyables de tota la vida, la sessió amb Dj, el teatre o el sopar veïnal. Tot ho trobareu al butlletí de l’Associació de veïns i veïnes de Torre Llobeta i Vilapicina.

La festa té també un component social amb la gimcana “Suma salut pel barri”, que permet conèixer les entitats i projectes de salut comunitària del barri. Serà el proper dimecres 9 d’octubre a partir de les 17h, a la plaça Carmen Laforet. També podreu gaudir de l’exposició de les obres que van prendre part en el Penj’art.

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies