Nou Barris reprén l’activitat política amb l’Audiència Pública i el Consell Plenari

Les dues sessions comencen a les 18.30h avui i demà respectivament, i es podran seguir per internet

Un cop establert el nou govern i superat l’estiu, Nou Barris enceta la temporada política i de participació amb la celebració avui de la primera Audiència Pública de la legislatura. Demà dimecres el veïnat tindrà dues sessions del Consell Plenari, l’ordinari i un d’extraordinari per aprovar el cartipàs.

Pel que fa ala sessió de l’Audiència Pública d’avui, se celebrarà a partir de les 18.30h, com sempre a la Sala de Plens de la Seu del Districte. L’audiència és l’òrgan de participació obert a la ciutadania, que pot formular preguntes o fer suggeriments, un cop han agafat torn de paraula a l’inici de la sessió. Si no hi podeu assistir, podreu seguir la convocatòria a través del canal Youtube de l’Ajuntament.

Demà arriba el primer Consell Plenari ordinari després de constituir-se el nou Consell Municipal del Districte el passat mes de juliol. Començarà un cop acabat el consell extraordinari de les 18.30h en què s’aprovarà el nou cartipàs del Districte. De la mateixa manera que l’Audiència Pública, també podeu seguir el desenvolupament de la sessió a través de l’streaming municipal.

Al web de Districte trobareu l’ordre del dia, en què destaca l’aprovació inicial del pla urbanístic que ha de permetre la construcció del Casal de Joves de la Prosperitat en el solar adjacent a l’equipament provisional actual. Els partit de l’oposició posaran sobre la taula altres temes com la seguretat, les àrees de gossos, la senyalització de la memòria històrica de les Cases del Governador o el projecte de cobriment de la pista del Club de Bàsquet Canyelles, entre molts altres.

La sessió també es fa a la Sala de Plens de la Seu del Districte, un espai accessible i equipat amb bucle magnètic per a persones amb problemes d’audició. A més hi ha un servei d’interpretació de signes que funciona prèvia demanda al correu electrònic [email protected]

 

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies