El cinema ambiental com a eina de transformació a Torre Baró

El Castell acull la projecció de ‘Useless’, un documental sobre el desaprofitament dels aliments i la roba

Des de setembre diversos espais municipals de la ciutat projecten una selecció de 22 documentals. Es tracta d’una mostra de pel·lícules del fons del Festival Internacional de Cinema de Medi Ambient (FICMA) organitzada per l’Ajuntament en el marc de Barcelona + Sostenible, un programa estratègic que engloba entitats, empreses, comerços, escoles i ciutadania per fer avançar la ciutat en base a la cultura de la sostenibilitat. Avui a les 12h es projecta al Castell de Torre Baró el documental ‘Useless’ (Rakel Gardarsdottir, Águsta M Olafsdottir / IS / 2018 / 50 min / VOSE).  A través dels ulls d’una mare islandesa, el documental es proposa descobrir per què els desaprofitaments d’aliments i de roba s’han convertit en un problema social i ambiental molt seriós. En acabar la projecció, es durà a terme un debat.

A càrrec de FICMA Barcelona
Més informació: http://ow.ly/8Ido50wHMo4
Castell de Torre Baró, ctra. Alta de les Roquetes, 309 -311

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies