El Dia de la Pinya a les Roquetes recupera la Fira d’Arts

El veïnat celebra avui entre espectacles, mostra d’entitats i sopar popular la seva jornada comunitària

El lema de les Roquetes és que el barri fa pinya. Avui cadascú dels pinyons que composen aquest barri intrincat i enrevesat orogràficament parlant estan convidats a celebrar el seu dia, el Dia de la Pinya. Una jornada comunitària que va néixer l’any 2003 com una trobada on relacionar-se i conviure. Al mateix temps és una oportunitat per conéixer les diverses entitats que composen el teixit associatiu del barri. Enguany l’organització de la jornada ha introduït alguns canvis en el format de la festa. Més enllà de la tradicional mostra d’entitats, el veïnat trobarà una fira d’arts, amb espectacles de circ, música i teatre, entre altres activitats que, com a segona novetat, es distribueixen per cinc places: la plaça de les Roquetes, la del Metro, la coneguda com a ‘del Cenicero’, la plaça dels Titellaires i al triangle entre el carrer de Simancas i el carrer d’Almagro.

De tot plegat en podreu començar a gaudir a partir de les 17h amb el següent horari previst:

De 17 a 19h Mostra d’entitats i Fira d’Arts

De 19 a 20h Cercavila amb batukada pel barri

21h Sopar comunitari amb paella i michirones, seguit de concerts a la plaça de les Roquetes

 

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies