Trobada gastronòmica i intercultural a la Zona Nord

Desena edició de la jornada ‘Menjars del món’ que promou la convivència i la coneixença d’altres cuines

La plaça Roja de la Ciutat Meridiana serà aquest migdia, a partir de les 12h, un gran espai gastronòmic popular, que reunirà i mostrarà tota la diversitat de les cuines de les llars del barri. Un reflexe perfecte de la diversitat cultural del veïnat i una oportunitat pel coneixement mutu i la convivència. Es tracta de la desena edició d’una trobada que segueix exemples d’altres jornades de convivència com el Festival de Sopes del Món. En aquest cas, el cost és d’un euro per plat tastat.

La jornada, que ve amb l’acompanyament del Pla de Barris, inclou les següents activitats:

12h Actuació i taller de dansa a càrrec de Dancing Ganesh Bollywood.
12h “La recepta antirumor”
13h Presentació del vídeo i el llibre “Menjars del món”
13.30h Inici del tast de Menjars del Món (1€/plat)
Amb motiu de la desena edició, s’editarà un llibre i un vídeo que combinarà històries de vida de les participants amb receptes que han anat elaborant al llarg d’aquest temps. D’aquesta manera, a banda de tenir un record del projecte, es vol reconèixer la diversitat del barri i, alhora, implicar més gent en el seu desenvolupament.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies