El Mercat de Núria obrirà al novembre com a supermercat

El nou establiment s’està instal·lant a la primera planta de l’antic equipament municipal

A mitjans de novembre els veïns de la part alta de Ciutat Meridiana inauguraran un supermercat a l’antic edifici del mercat de Núria. Era una de les demandes dels veïns d’aquesta part del barri, amb poc comerç i moltes dificultats de comunicació amb la resta de zones comercials properes.  El nou establiment serà un supermercat Charter, franquiciat de la cadena Consum. Un  comerciant del barri veí, Can Cuiàs, ha decidit invertir per instal·lar un supermercat amb producte fresc d’autoservei. Els veïns podran comprar productes de primera necessitat com ara pa, fruita o carn envasada, a banda dels productes que tradicionalment ofereixen els supermercats. La concessió del local, per uns 25 anys, s’ha fet mitjançant un concurs on només s’hi va presentar aquest comerciant. Les obres han anat a càrrec del propietari del supermercat i durant aquest anys pagarà el lloguer de la concessió a l’Institut de Mercats de Barcelona.

A hores d’ara estan condicionant la primera planta de l’antic mercat de Núria i una part de la planta baixa, on antigament hi havia les càmeres frigorífiques de l’equipament. El supermercat ocuparà la primera planta i la zona inferior es farà servir com a magatzem per guardar productes. La resta de l’equipament que ha quedat tancat està a l’espera que l’Ajuntament decideixi el seu futur.

El mercat de Núria va tancar les portes al gener de l’any passat després d’una llarga agonia. Els veïns van reclamar solucions a la manca de productes frescos i de primera necessitat a la part alta del barri. L’Ajuntament va fer llavors un estudi de les necessitats que hi havia a la zona. Finalment, es va decidir reconvertir una part del mercat en un establiment comercial. Amb l’arribada d’un operador comercial interessat es van iniciar els tràmits per convocar el concurs i adjudicar la concessió.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies