Comencen les obres de les escales mecàniques entre els carrers Agudes i Rasos de Peguera

Els treballs han començat amb la retirada d’un centenar d’arbres de l’àmbit afectat

Aquests dies han començat unes obres que han de millorar la mobilitat del veïnat entre els carrers de les Agudes i Rasos de Peguera, a Ciutat Meridiana. Es farà sobretot amb la instal·lació d’unes escales mecàniques salvin la diferència de cota entre tots dos carrers. Però també amb una reforma dels espais interiors entre blocs d’habitatges, per tal de configurar nous camins més accessibles. Al mateix temps, es crearan noves zones de descans amb nou mobiliari urbà i una nova zona de jocs infantils, a més de la renovació dels serveis de reg, clavegueram i enllumenat. Es tracta d’un projecte del Pla de Barris que compta amb una inversió de prop de quatre milions d’euros. Però per fer-ho realitat, els operaris han començat les obres preparant el terreny, amb la retirada de 129 arbres que es troben en l’àmbit afectat. D’aquests 129 arbres, tan sols sis seran replantats a la zona. La resta, es portaran a la planta de compostatge.

Ara per ara no hi ha afectacions destacables al trànsit. Però a partir del 4 de novembre hi ha previstes desviacions en el trànsit rodat a conseqüència del tall al carrer de les Agudes, entre Rasos de Peguera i Circumval·lació, al barri veí de Can Cuiàs, de Montcada. Aquest tall s’aturarà del 20 de desembre al 7 de gener amb motiu de les festes de Nadal, i es reprendrà posteriorment fins al 31 de gener. Les línies de bus 62, 76, 83 i N3 també patiran desviacions. Està previst que les obres acabin el juliol de 2020.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies