Es desdibuixen els murals de les façanes de Canyelles

Els perfils de veïnes conversant o d’orenetes s’esborren amb el sol cinc anys després

El mes de febrer de 2015 va començar la rehabilitació dels blocs de Canyelles, per eliminar-ne la carbonatació de les façanes. El procés es va iniciar amb dos edificis situats a la via Favència amb la ronda de la Guineueta Vella. Es van recobrir amb planxes aïllants  i es van pintar d’acord amb un projecte cromàtic aprovat pel barri anys enrere. En el cas d’aquests dos edificis, els colors van ser el gris i el vermell. Per fer més humà i més singular el lateral llis, sense finestres, d’un blocs de més de deu plantes, es va optar per dibuixar algunes escenes en un color gris més fort. S’hi podia veure una parella de veïnes conversant amb les cistelles de la compra, un ciclista camí cap a Collserola, el vol d’unes orenetes, un zepelí o uns nens jugant amb un estel. Però el sol i el temps estan esborrant de mica en mica els dibuixos, fins al punt que alguns només s’intueixen. Només han passat quatre anys, per això l’AV Canyelles ha reclamat en alguna ocasió que es reparin i es tornin a repassar els dibuixos, que suposen un tret diferencial d’aquests blocs respecte a la resta. Però de moment, no ho han aconseguit i pel que diu l’entitat veïnal, sembla que no es podria reclamar la garantia perquè l’empresa va fer fallida.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies