Nou Barris duplica el nombre de parades de castanyes i moniatos

El districte se suma a l’augment de punts de venda que contraresta la tendència d’anys anteriors 

Amb l’arribada de la tardor, les parades de castanyes i moniatos tornen als carrers de la ciutat. A Nou Barris enguany el nombre de parades s’han duplicat i han passat de dues a quatre. A les parades de la plaça de Francesc Layret, 1 (Verdum) i el passeig de Verdum, 55 (la Guineueta) se sumen dues noves parades al passeig de Valldaura, 183 (la Guineueta) i al passeig de Fabra i Puig, 264 (el Turó de la Peira).

Aquesta és bona notícia per al sector que des del 2000 anava a la baixa. Malgrat la tendència general, l’any passat el nombre de llicències atorgades ja va marcar un petit repunt a la ciutat, passant de les 25 del 2017 a les 30 parades que van vendre castanyes i moniatos durant la tardor i l’hivern del 2018. A Nou Barris, que també ha vist desaparéixer moltes parades tradicionals en els darrers anys, les dues noves parades instal·lades d’enguany donen una mica d’esperança als nostàlgics de les paperines de castanyes i moniatos calents.

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies