Transport públic als cementiris de Barcelona per Tots Sants

Un dispositiu especial reforça el servei de diverses línies d’autobús fins al 3 de novembre

Com és habitual quan arriba la festivitat de Tots Sants, TMB reforça diverses línies de bus per poder desplaçar-se en transport públic als cementiris de la ciutat.

El pla reforça el servei de les línies d’autobús 21, 102, 103, 104 i 107, que comuniquen diferents punts de la ciutat amb els cementiris. El dispositiu estarà en marxa fins diumenge 3 de novembre.

En aquest sentit, la línia 107 de bus (la línia interior del cementiri de Montjuïc) es reforça amb més cotxes. La línia 102 (Pl. Eivissa – Cementiri de Collserola) circula també amb més vehicles aquests dies. Es reforcen amb més vehicles la línia 21 (Paral·lel – El Prat) i la línia 104 (Fabra i Puig – Cementiri de Collserola). La línia 103 (Montcada i Reixac – Cementiri de Collserola) també s’ha reforçat aquesta setmana. Tots aquests reforços seran vigents fins al diumenge 3 de novembre. A més, la línia 107 prolonga avui 1 de novembre el seu horari fins a les 18 hores.

A més, avui hi ha un servei especial de bus llançadora enllaçarà la plaça d’Espanya i el cementiri de Montjuïc per facilitar una connexió més directa. L’horari de funcionament serà de 8.30 a 18 hores.

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies