L’AV Turó de la Peira reclama l’inici de la reforma de les escales del Matagalls

Segons el veïnat, la negativa d’Endesa a moure un transformador dificulta el projecte

Fa temps que el veïnat del Turó de la Peira reclama una reforma de les escales del Matagalls, que connecten el passeig de Fabra i Puig amb el carrer de la Vall d’Ordesa. Es tracta d’unes escales que, asseguren els usuaris, són molt empinades i són dificultoses per pujar per a la gent gran. En un principi l’Ajuntament havia rebutjat la idea d’instal·lar-hi escales mecàniques perquè no tenien prou ús com per justificar-ne la inversió, però va aprovar a la darrera legislatura, la reforma de les escales, amb graons més còmodes i amb replans que permetin la gent gran descansar en pujar o baixar. El projecte es va presentar en un consell de barri però les obres encara no tenen data. “Són dos trams d’escales per una banda i per altra, molt inclinats, i el que volem, ja que Districte es nega a posar una escala mecànica perquè, segons ells, no hi ha suficient pas com per posar una escala mecànica, el que faran serà fer replans a cada X metres.”, explica Antonio Silva, de l’AV Turó de la Peira. El problema sembla que rau, segons els veïns, en la presència d’un transformador elèctric en la meitat del tram d’escales que afirmen que Fecsa-Endesa no estaria d’acord amb moure. Però per al veïnat es tracta d’una reforma urgent i necessària, tenint en compte l’edat avançada de la gent que viu a la zona. Per això reclama que aquesta sigui la primera actuació que es faci al Turó de la Peira aquesta legislatura.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies