El Mercat de la Mercè reforma la façana principal i els accessos

Les obres segueixen el criteri de la part renovada de Sant Iscle amb un predomini de fusta

El Mercat de la Mercè acaba d’iniciar les obres per reformar-ne la façana principal i adequar els accessos del passeig de Fabra i Puig amb el carrer d’Aneto. La remodelació segueix el criteri que es va fer servir per renovar la façana del carrer de Sant Iscle. L’objectiu continua sent millorar la visibilitat del mercat fent servir materials més naturals com la fusta, d’acord amb el producte fresc del mercat.

El pressupost és de 242.904,60€ i les obres tindran una durada de 4 mesos i mig.  A partir d’ara i fins poc abans del Nadal es duran a terme treballs en els accessos del carrer d’Aneto, on es troben les parades de peix. Durant les festes de Nadal s’aturaran les obres per facilitar les compres i generar menys molèsties a paradistes i clients. A partir del 8 de gener es reprendran les obres a l’accés i façana del passeig de Fabra i Puig.

Les obres instal·laran una segona pell per davant de la façana ja existent a base d’unes gelosies de lames de fusta, que estèticament recorden grans persianes i generen un porxo de protecció a la zona dels accessos. L’objectiu és protegir els vidres de la radiació solar i donar una nova imatge molt més contemporània al mercat sense canviar la seva volumetria original i característica.

A banda de la reforma de la façana, es canviaran els paviments i les portes d’accessos, així com la il·luminació de tota l’àrea per fer més visibles i accessibles les zones d’entrada i sortida.

Les obres no afectaran l’activitat comercial de l’equipament. Tot i això generaran algunes molèsties i canvis provisionals al mercat com pot ser el tancament de determinats accessos mentre es realitzen les tasques.

El de la Mercè és un dels mercats que millor funcionen al districte de Nou Barris. Els paradistes, però, coincideixen que calia renovar la façana i els accessos, massa obsolets i que restaven a la imatge de modernitat que sí hi ha a l’interior de l’equipament.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies