Alumnes de l’IE Trinitat Nova exposen les coses que els importen

Una mostra fotogràfica reflexiona sobre les necessitats del món adolescent

Sota el títol ‘Les nostres coses’ els alumnes de l’Institut Escola Trinitat Nova expressen a partir de composicions fotogràfiques allò que els importa com a adolescents. L’exposició sorgeix de la col·laboració que els alumnes van fer l’any passat amb l’associació Lola no estás sola, adreçada a les dones sense llar. A partir d’aquesta entitat, els adolescents van prendre consciència de la importància que cada persona pugui tenir cobertes unes necessitats bàsiques.

L’any passat, els alumnes van dissenyar uns llums fets amb cassettes reciclats que es van intercanviar per càpsules de cafè i  productes d’higiene femenina destinats a l’associació Lola no estàs Sola. El projecte ha tingut molt d’èxit i encara es poden aconseguir els llums fent les donacions. Enguany, els joves han fet un pas més i, a partir de la composició artística, han buscat objectes que els connecten amb les seves necessitats al mateix temps que mostren una part íntima del seu món.

Inspirats en la portada d’un disc de La Bienquerida els alumnes han pensat i reflexionat sobre quines són les coses que els importen. A partir d’aquí, han après a organitzar els objectes i aconseguir una composició que els agrada i l’han transformat en una fotografia. El resultat es va inaugurar ahir al Casal de Barri Som la Pera de la Trinitat Nova.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies