L’Ajuntament condiciona un aparcament provisional a Ciutat Meridiana

L’espai es mantindrà mentre duren les obres d’instal·lació de les escales mecàniques de les Agudes

Fa uns dies van començar les obres d’instal·lació d’unes noves escales mecàniques a Ciutat Meridiana, concretament entre els carrers de les Agudes i els Rasos de Peguera. Davant les queixes dels veïns i veïnes, l’Ajuntament ha condicionat un espai com a aparcament per reubicar les desenes de cotxes que s’han retirat del carrer per dur a terme les obres. L’espai se situa a una zona verda entre Ciutat Meridiana i Can Cuiàs. Allà ja hi solien aparcar alguns cotxes i darrerament la zona la feien servir per a unes altres obres dels voltants. Ara les màquines han netejat de matolls i han aplanat un altre tros per tal d’ampliar la capacitat d’aquest aparcament provisional.

Les queixes del veïnat van retardar uns dies l’inici de les afectacions al  trànsit, fins que es va trobar una alternativa per als cotxes. Les obres han provocat  desviacions en el trànsit amb el tall al carrer de les Agudes, entre els Rasos de Peguera i Circumval·lació, al barri veí de Can Cuiàs. Aquest tall s’aturarà del 20 de desembre al 7 de gener amb motiu de les festes de Nadal, i es reprendrà posteriorment fins al 31 de gener. Les línies de bus 62, 76, 83 i N3 també pateixen desviacions.

La instal·lació d’unes escales mecàniques està previst que s’enllesteixin el proper mes de juliol. El projecte inclou, a més de les escales, la reforma dels espais interiors entre blocs d’habitatges, per tal de configurar nous camins més accessibles. Al mateix temps, es crearan noves zones de descans amb nou mobiliari urbà i una nova zona de jocs infantils, a més de la renovació dels serveis de reg, clavegueram i enllumenat. Es tracta d’un projecte del Pla de Barris que compta amb una inversió de prop de quatre milions d’euros.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies