A Nou Barris creixem jugant, aprenem a viure

La Trinitat Novaviu un matí de pel·lícula amb pinta cares, taller de xapes, titelles i photocall

“Creixem jugant, aprenem a viure” arriba ja a Nou Barris a la 24ª edició i ho fa amb l’esperit de sempre: oferir als nens i nenes alternatives d’oci al consum pur i dur. A partir de les 11 h, i sota la temàtica del cinema, el carrer Chafarines esdevindrà un gran plató amb pinta cares, taller de xapes, titelles, photocall i moltes altres activitats. Totes, amb el mateix element comú: utilitzaran material reciclat per plantar cara al consumisme exacerbat del Nadal.

I és que és en aquesta època quan es compren bona part dels jocs i joguines de tot l’any. Per això, diversos centres d’educació en el temps del lleure per a infants, així com d’altres entitats, veuen necessari crear un espai de reflexió entorn del món del joc i del consum de joguines, i articular així, conjuntament, una sèrie d’accions de sensibilització i transmissió de valors sobre el consum, l’ús i la importància del joc i la joguina en la formació, creixement i adquisició de valors dels infants.

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies