La Biblioteca les Roquetes tanca per l’avaria de la calefacció

Encara no hi ha data prevista de reapertura de l’equipament

La Biblioteca les Roquetes s’ha vist obligada a tancar les portes fins a proper avís per una avaria a la calefacció. Aquesta avaria coincideix amb l’arribada del fred, fet que ha provocat nombroses queixes entre els usuaris habituals del centre. Sobretot per part de la gent gran i famílies, que a manca de calefacció a casa seva, passava estones a la biblioteca.

Ara per ara els tècnics estan avaluant l’abast de l’avaria i no hi ha cap termini fixat per posar-la de nou en funcionament. Durant els dies o setmanes que estigui tancada, també ho estarà la bústia de retorn de documents i per tant, els usuaris hauran de tornar els préstecs a la biblioteca de Nou Barris, la de la Zona Nord o qualsevol altra de la xarxa. Els treballadors i treballadores han estat derivats a altres biblioteques.

La Biblioteca les Roquetes acull habitualment serveis com l’aula de reforç de lectura i l’espai d’estudi permanent. Aquests i altres activitats s’han suspès o traslladat a altres espais.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies