El carrer de Portlligat estrena aspecte

Les obres de reurbanització avancen ara als espais interiors de l’illa

El carrer de Portlligat ha reobert amb nou aspecte després de mig d’any d’obres. El veïnat ha guanyat en voreres, ja que s’han eixamplat en detriment de l’aparcament. Els cotxes han passat d’estar en bateria a la banda dels edificis, a aparcar en línia i a la banda de l’Ateneu Popular 9 Barris. A més s’ha reduït la velocitat al carrer a tan sols 20km/h. L’obra encara no ha enllestit el carrer, que resta pendent de la instal·lació del nou enllumenat i arbres, però ja s’ha obert al trànsit.

L’estrena d’aquest carrer és el primer fruit de la reurbanització de l’illa Portlligat-Aiguablava. Unes obres que estan renovant l’aspecte i els serveis de l’interior i els voltants d’aquests blocs. Actualment les màquines i els operaris estan treballant en la part central de l’illa, en una de les places més grans, en la millora del clavegueram. La urbanització actual data dels 60 i no contempla aspectes bàsics com l’accessibilitat. L’accés als habitatges es fa a partir de jocs d’escales que salven els desnivells entre tots dos carrers. El projecte de remodelació de l’illa pretén resoldre les barreres arquitectòniques, els traçats i la seguretat des d’una perspectiva de gènere. També es reordenaran els arbres per evitar alguns dels problemes que generen actualment a les xarxes de serveis. En una segona fase, es millorarà la connexió de l’illa amb el metro i la resta de la Trinitat Nova a través d’un ascensor a l’avinguda d’Aiguablava.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies