Alumnes i comerciants del Turó de la Peira guarneixen el barri per Nadal

Ampolles de plàstic donades pels comerciants es transformen en colorides palmeres

Comerç, escola i entitats del Turó de la Peira s’han unit per guarnir el barri aquest Nadal. Els 40 comerços de l’associació han recopilat les darreres setmanes material reciclable com ampolles i altres plàstics. Ara els alumnes de l’escola Turó estan convertint tot aquest material en decoració nadalenca, guiats pels voluntaris del centre cultural autogestionat Enriquezarte. Com a símbol de la diversitat del barri, han descartat el típic avet nadalenc i han triat com a decoració  la palmera.

Un cop els nens i nenes enllesteixin aquestes palmeres nadalenques, es repartiran pels comerços del barri perquè guarneixin les portes dels establiments. En paral·lel, EnriquezArte també ha engrescat els usuaris del casal de gent gran del Turó de la Peira per preparar elements decoratius nadalencs. Amb aquesta iniciativa es vol crear comunitat, al mateix temps que serveix com a excusa per establir lligams amb  aquells comerciants que s’han mantingut aliens a l’associació comercial del Turó de la Peira. La idea és que s’integrin a la vida del barri.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies