Les obres de millores a l’àrea de gossos de la Guineueta gairebé enllestides

Els usuaris fa més d’un any que esperen tornar a entrar a l’espai i no estan molt satisfets amb els resultats

L’àrea d’esbarjo per a gossos del Parc de la Guineueta reobrirà abans de finals d’any. Els usuaris fa més d’un any que esperen les millores que s’havien de fer a l’espai per millorar-ne la seguretat i garantir el benestar dels gossos. L’àrea es va obrir en període de proves al setembre de l’any passat, però va tancar després de només un parell de setmanes en funcionament. El motiu: les denúncies d’alguns usuaris sobre alguns elements insegurs dins el recinte. Diversos animals van resultar ferits amb els gabions de ferro que envolten l’espai i delimiten els espais interiors. L’Ajuntament va reconèixer errors en el disseny, sobretot pel que fa als materials utilitzats.

 60.000 euros per a unes obres de millora

Les reparacions que s’han fet ronden els 60.000 euros i han estat assumits per l’empresa municipal BIMSA, encarregada de la reforma del Parc de la Guineueta. A hores d’ara els operaris estan en la recta final dels treballs. Unes tasques que sobretot s’han centrat en eliminar el perill dels gabions, amb una capa de ciments per damunt les estructures. També s’ha situat una doble porta per entrar i sortir sense el risc que els animals s’escapin i s’ha netejat la terra de l’espai. En breu començaran les tasques que ompliran de vegetació els voltants de l’àrea d’esbarjo. Està previst que tot estigui enllestit abans de finals d’any.

Unes millores que no convencen els usuaris

El usuaris, però, no estan del tot convençuts amb les millores que s’han fet. Reconeixen que s’ha guanyat en seguretat i ja no hi ha tant riscos per als animals.  Però continuen defensant que la divisió de l’àrea en tres parts no és un bon sistema per a que els animals puguin córrer amb total llibertat. A més, continuen dient que el sistema de ferros i pedres no és segur per als animals.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies