La Biblioteca Zona Nord celebra el desè aniversari

Avui l’equipament acull un torneig de Mario Kart i dos clubs de lectura

Aquesta setmana la Biblioteca Zona Nord celebra amb el veïnat els seus primers 10 anys. Va ser un èxit aconseguit pels barris de Ciutat Meridiana, Vallbona i Torre Baró, que es va inaugurar el 29 de novembre de 2009. Dissenyat l’arquitecte Rafael Perera i Leoz, aprofita el desnivell entre els carrers de Vallcivera i l’avinguda de Vallbona amb més de mil metres quadrats d’equipament distribuïts  en dues plantes. Hi trobem, a banda dels serveis habituals de les biblioteques, un espai polivalent i una zona Gaming, dedicada als videojocs i les noves tecnologies.

Per celebrar l’aniversari la biblioteca ha organitzat tot d’activitats aquesta setmana. Ja ha visitat la biblioteca el reconegut escriptor de novel·la negra Andreu Martín, i s’han recollit les vivències del usuaris amb una jornada de micròfon obert. Però hi ha més. Avui acull a les 17.30h un torneig de Mario Kart amenitzat pel DJ 4D Boy dedicat als joves. I dos clubs de lectura: una xerrada sobre còmic de terror juvenil, a càrrec d’Alba Ginesta a les 17h, i dues hores més tard, un espectacle contacontes per als adults a càrrec de Martha Escudera sota el títol ‘Cuando te hablen del amor’. Divendres clourà la celebració el taller infantil ‘El sol i els planetes’, de Patrícia Geis, amb la col·laboració de la llibreria La Petita i l’Editorial Combel.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies